actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Service & onderhoud

 
     
       
   
     
  We stellen al onze producten zelf in bedrijf, voeren onderhoud uit en verhelpen storingen.  
     
       
        
    De uitgebreide servicediensten van Koninklijke Van Twist zijn zeer belangrijk om de gewenste kwaliteit en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Onze monteurs zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.    
        
 
 

Lees hier meer over:

     
  Lees meer Onderhoud en servicecontracten
  Lees meer Keuringen en inspecties
  Lees meer Brandstofmanagement
  Lees meer Revisie en ruilmotoren
  Lees meer Product Support en garanties
  Lees meer Werkplaats
  Lees meer Trainingscentrum
   
   

Service door heel de Benelux


Onze engineers rijden door heel de Benelux en desnoods daarbuiten. We stellen onze producten in bedrijf, voeren onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit en verhelpen storingen aan (noodstroom)installaties en overige producten.  Er wordt veel tijd gestoken in het juist preventief onderhouden van de installatie. Dit om onvoorziene uitval te voorkomen. Voor een noodstroominstallatie kan er een onderhoudscontract worden afgesloten. Hierin worden duidelijke afspraken gemaakt over onderhoud en inspecties aan bijvoorbeeld de noodstroominstallatie of de (diesel)motor.Kritische delen die niet meer werken, worden vervangen.

Noodstroom onderhouden


Wij adviseren een noodstroom installatie elke 4 jaar grondig te laten analyseren. Tijdens deze analyse zal onder andere bij de generator de winding- en isolatie weerstand worden gemeten (stator, rotor en op wekker). Het besturingspaneel zal worden beoordeeld op verbindingen, klemmen en kwaliteit van de bedrading. Daarnaast worden de bediening en indicatie / meet instrumenten grondig gecontroleerd. Alle gebruikte componenten worden beoordeeld op functionaliteit, leeftijd en courantheid.
 

Storing aan een noodstroomaggregaat

Reparaties en storingen worden veelal ter plaatse uitgevoerd door de onderhoudsengineers. Dit gebeurt over de hele wereld. Onze storingsdienst hanteert een responstijd van 4 uur binnen de Benelux. Voor installaties met een onderhoudscontract geldt dat de de kosten voor het deelnemen hieraan zijn inbegrepen. Naast onderhoud en reparaties aan generatorsets, bieden we ook services aan voor onze andere producten zoals industriële dieselmotoren en gyrostabilisatoren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het stellen van diagnoses, het reviseren en testen.

Keuringen en inspecties

Ook worden inspecties en keuringen verricht. Niet alleen aan de door ons geleverde installaties, maar ook voor door derden geleverde producten. Om te blijven voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, zowel binnen als buiten het bedrijf, is Koninklijke Van Twist in het bezit van het VCA** veiligheidscertificaat. De engineers worden regelmatig bijgeschoold en zijn allround specialisten op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw (noodstroom)installatie kunnen betekenen!
     
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasmotoren
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Algemene inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca