actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Kwaliteit

 
     
       
   
     
  Koninklijke Van Twist is een ISO 9001, ISO 14001, ISO 26000 (MVO) en VCA** gecertificeerde organisatie.  
     
       
            
    Kwaliteit van onze producten en dienstverlening staan voorop. We borgen dit in onder andere ons ISO Managementsysteem. Duurzame ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid zijn bij ons deel van de bedrijfsvoering. We zijn MVO gecertificeerd en proberen samen met onze leveranciers en klanten de impact op de aarde te minimaliseren.    
            
 
 

Koninklijk predicaat

   
  Tijdens de viering van ons 175 jarig jubileum in 2013 heeft het toenmalig Koningin Beatrix behaagd Kemper en Van Twist te benoemen tot 'Koninklijk'. Een onderneming moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om dit predicaat te mogen dragen. Enkele daarvan zijn de mate van belangrijkheid in het vakgebied, een bestaan van meer dan 100 jaar en een aantoonbare stabiele goede financiële reputatie.

Download
   
   

ISO 9001:2015 en ISO 14001:2015 certificering


Koninklijke Van Twist is gehouden aan het voeren en realiseren van een kwaliteitsbeleid overeenkomstig de regels en doelstellingen van de normen NEN-EN-ISO 9001:2015 en 14001:2015. Voor ons beleid op het gebied van duurzaamheid zijn we tevens ISO 26000 gecertificeerd.


Download   Download
 

VGM Checklist aannemers VCA**

We richten ons beleid op de veiligheid, de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, zowel in de werkplaats alsmede op werklocaties. Hiermee willen we persoonlijk letsel en schade aan de gezondheid voorkomen.


Download
 

 

MVO Prestatieladder niveau 3

In de aanloop naar het behalen van ons MVO Prestatieladder (ISO 26000) certificaat kwamen wij al snel tot de conclusie dat wij op veel vlakken al voldeden aan de norm. Het certificaat dient daarom voor ons niet als eindpunt maar als middel. Lees meer over het mvo-beleid van Koninklijke van Twist.


Download
 

SCIOS keuringen en inspecties

Koninklijke Van Twist is SCIOS gecertificeerd en bevoegd tot het uitvoeren van de wettelijk verplichte keuringen en inspecties aan noodstroominstallaties (scope 4 van SCIOS). Dit betekent dat wij onze klanten de zekerheid kunnen bieden dat hun noodstroomtoepassing voldoet aan de eisen voor middelgrote stookinstallaties zoals vastgelegd in het Activiteitenbesluit.


Download
 

KIWA gecertificeerd

De certificering 'Brandstoftankinstallaties' voor KIWA is een logische aanvulling op ons bestaande pakket van leveringen en diensten. Door deze certificering zijn wij volkomen zelfstandig in staat om een totaalpakket van diensten met betrekking tot o.a. noodstroom te leveren. Onze servicemonteurs zijn getraind om bovengrondse brandstoftankinstallaties te controleren.


Download
 

Erkend duurzaam plus

In 2013 werd Koninklijke Van Twist als eerste revisiebedrijf in Nederland onderscheiden met het 'Erkend Duurzaam' kenmerk van de BOVAG. Dit wil zeggen dat onze bedrijfsprocessen op duurzame wijze zijn ingericht. Door de jaren heen is het certificaat telkens verlengd. Sinds 2017 zijn wij zelfs Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd.


Download
 
ISO


VCA

SCIOS4
KIWA

Erkend Duurzaam


   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca