Stages

De leukste stages loop je bij KVT!

Wij bieden met regelmaat uitdagende stages aan op onze verschillende afdelingen. Als stagiair binnen Koninklijke Van Twist word je snel opgenomen in het team en draai je mee als volwaardig collega. Er zijn zowel meewerkstages als afstudeerstages mogelijk. Wij vinden het altijd belangrijk dat er ook iets met de adviezen wordt gedaan. Dus wil jij je eigen advies ook implementeren? Wij staan hier altijd voor open!
Stageopdracht

Business Template

Binnen de organisatie zijn we op zoek naar meer uniformiteit, waardoor we eenduidig met alle betrokken stakeholders kunnen communiceren. Graag zouden wij zien dat er een uniform business template wordt opgesteld waarin alle afdelingen, voor een eigen specifieke product en/of dienst, op dezelfde wijze de businessplannen kunnen opstellen.

Ga naar de vacature

Stage bij KVT

Wij krijgen energie van onze stagiaires en vinden het leuk als zij betrokken en gemotiveerd zijn. Weten wat jouw voorgangers van KVT vonden? Kijk de video!

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur jouw sollicitatie & CV naar vacature@kvt.nl.

Graag willen we van je weten wat voor soort stage je zoekt en in welke periode, de opleiding die je volgt plus je leerjaar. En heb je zelf een idee van een opdracht, richting of leerdoelen die je wilt behalen? Vergeet dit dan niet melden.