actueel     |     werken bij kvt     |    Nederlands  English    
             
  Koninklijke Van Twist   Home      Producten      Service en onderhoud     Onderdelen     Contact    
             
       
  Telefoonnummer
   
   
     
 

Bezoek Koninklijke Van Twist op Bouw Compleet

 
     
       
   
     
  Van 9 t/m 11 oktober 2018 in de Evenementenhal Hardenberg, stand 301  
     
       
            
    Bouw Compleet is de vakbeurs in Noordoost Nederland. Het is de ontmoetingsplek waar alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd. Koninklijke van Twist staat hier met een eigen stand (301) met enkele mobiele lichtmasten.


Stroom en licht, essentieel op de bouwplaats


Om veilig te kunnen werken is goede verlichting onmisbaar op een bouwplaats. Niet alleen voor de veiligheid van de mensen, maar ook de veiligheid van de spullen. Sinds dit jaar mag KVT zich distributeur noemen van de mobiele lichtmasten van Italtower. Deze kwalitatief hoogstaande lichtmasten zijn verkrijgbaar mét of zonder generator, stationair of verrijdbaar en zijn voorzien van led-verlichting. Op de stand kunt u aan de lichtmasten komen ruiken, maar buiten kunt u één van de lichtmasten ook daadwerkelijk aan het werk zien!


Primeur!


Tevens zal er op de beurs een primeur onthuld worden op het gebied van lichtmasten. ItalTower is namelijk nóg een stap verder gegaan op duurzaamheidsgebied met haar nieuwste range lichtmasten. Met deze nieuwe serie is er geen CO2-uitstoot én zij zijn geluidsarm. Nieuwsgierig naar deze primeur? Op stand 301 bent u van harte welkom!

Naast goede verlichting is ook stroom essentieel! Niet altijd is dat even makkelijk te realiseren. Onze mobiele generatoren zijn gemakkelijk mee te nemen en bieden stroom op plekken waar dat niet altijd vanzelfsprekend is. De mobiele generatoren zijn van de merken FG Wilson, Champion en Warrior en het aanbod is groot en divers; Mét of zonder frame, wielen of geen wielen, werkend op benzine, diesel of LPG, er is voor ieder wat wils!

Dit jaar is Koninklijke van Twist voor het eerst aanwezig op de beurs Bouw Compleet. Het bedrijf staat bekend als noodstroomspecialist en levert complete energiesystemen, generatorsets en diesel- en gasmotoren. Met haar professionele service afdeling worden producten zelf in bedrijf gesteld, onderhouden en storingen verholpen. Met de komst van de lichtmasten en mobiele generatoren kan het bedrijf ook de bouwwereld beter van dienst zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Loop langs stand 301 en wij helpen u graag op weg met de mogelijkheden!  
 

Okapi lichtmasten

   
            
                       
    Snelle links   Bezoek ook onze websites over:     Contact    
                       
   
Dieselmotoren
Generatorsets
Scheepsmotoren
Kwaliteit
Downloads
Begrippenlijst
 
Mobiele generatoren
Gasgeneratorsets
KVT-lichtmasten
 
Noodstroomonderhoud
Gyrostabilisatie
   
Locatie Keerweer 62
  3316 KA Dordrecht
Telefoonnummer +31(0)78 - 632 66 00
Mail info@kvt.nl
   
Linkedin Blijf op de hoogte!
   
              Driehoek Driehoek      
         
    © Koninklijke Van Twist   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Inkoop- en verkoopvoorwaarden   |   Webdesign: Devaca