Volgende week 12 september is het zover! De derde editie van het KVT-event. Ook dit jaar hebben we weer een mooi dagprogramma voor u samengesteld, dit keer met als thema: ‘Lessons Learned’. Ook bij ons gaat niet alles gelijk goed, maar wat hebben we er dan van geleerd? We vertellen u er graag over!

Dit doen wij niet alleen, we hebben meerdere relaties uitgenodigd die samen met ons dieper op het thema ingaan. Hiermee willen wij een sfeer creëren waarin openlijk gesproken kan worden over kansen, uitdagingen en leermomenten. Maar bovenal willen we u een gezellige middag aanbieden waarin het netwerken centraal staat!

13.45 – 14.30   Inloop
14.30 – 16.00   ‘Lessons learned’: Onze sprekers vertellen je meer!
16.00 – 17.00   Inloopsessies: gelegenheid om in gesprek te gaan met de sprekers
16.00 – 19.00   Netwerken

Vanaf 13.45 heten wij u graag welkom aan onze bedrijfslocatie: Keerweer 62 te Dordrecht. Wij zorgen dat de koffie klaar staat! Om 14.30 zal onze dagvoorzitter Lars Sorensen de dag openen en u meenemen langs de verschillende thema’s.

Wij zullen zelf aftrappen en u meer vertellen over onze ervaringen met de nieuwe hybride installatie. Vervolgens zal onze partner Schneider inhaken en u meer vertellen over de ontwikkelingen die we als partners doormaken. Excelsior Rotterdam komt vertellen hoe zij de toekomst zien en waarom er juist nu verandering nodig is. De brancheorganisatie VIV komt vertellen waarom het zo moeilijk is om technici bij te spijkeren en INTO vertelt u meer over de uitdagingen & valkuilen binnen de digitale revolutie. Rene van Rijn vertelt u meer over risicobeheersing: Hoe voorkom je dat er iets ongewensts gebeurt? En Holland Spoor sluit af met een korte introductie van crisismanagement! Want wat doet u, als het echt goed fout gaat?

Daarna geven wij u graag de gelegenheid om verder in gesprek te gaan met de verschillende sprekers, maar uiteraard ook met alle andere relaties, onder het genot van een hapje en een drankje.

Tot 12 september!